Contact

Locatie ‘s-Gravenzande

Rondom de praktijk kan je met een parkeerschijf gratis parkeren. Op de vrijdag is parkeren dichtbij vaak lastiger in verband met de marktdag. Je kunt je telefonisch bij ons aanmelden of via de website. Onze praktijkassistente Marjolijn of Marian belt je dan terug om een afspraak in te plannen. Heb je een medische vraag of een vraag die Marjolijn of Marian niet goed kan beantwoorden? Dan kun je uiteraard ook met een van de verloskundigen praten.

Hoflaan 4
2691 AT ‘s-Gravenzande

Spreekuur op deze locatie:
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 – 16:00 uur
Dinsdag van 8.30 – 12.30 uur
Dinsdag van 18.30 – 20.30 uur

Locatie Hoek van Holland

Vanaf januari 2014 zijn we een samenwerking gestart met de huisartsen in de Cordes wat betreft onze nevenlocatie. Dit is een mooi nieuw pand waarbij we alle privacy en ruimte hebben om spreekuur te kunnen houden. Parkeren kan voor de deur of op het parkeerterrein. Ga met de trap of lift naar boven en neem plaats in de wachtruimte, je hoeft je niet te melden aan de balie.

De Cordes 111
3151 BK Hoek van Holland (1e etage)

Spreekuur op:
Dinsdag van 13.45 – 15.30 uur

Telefonische contact

Telefonische bereikbaarheid

Een afspraak inplannen/verzetten, bloeduitslag opvragen of een andere niet-medische niet-spoed vraag?
Bel dan met onze assistentes Marjolijn en Marian.

Maandag t/m vrijdag van 08:30 – 12:30 uur.

Wil je een van de verloskundigen spreken, maar is het geen spoed of ongerustheid?
Maandag t/m vrijdag van 12:30-13:00 uur.

Bevallingslijn of spoed

Dag en nacht te bereiken.

Zijn we in gesprek? Bel dan 5 minuten later nogmaals terug. De Voicemailfunctie staat bewust uit, zodat we geen ingesproken bericht missen of te laat afluisteren wat misschien spoed was. Indien er een providerstoring is en je krijgt ons echt niet te pakken bij spoed, bel dan het Reinier de Graaf Ziekenhuis op 015 – 260 30 60 en vraag of zij ons bellen: wij bellen je dan z.s.m. terug.

Waarom niet per mail of sms/app?

Mondeling is er een betere interactie en kunnen er over en weer vragen gesteld worden. Wij zijn niet in staat om per email een juiste risico inschatting te maken wanneer je ons een mail/sms/app stuurt met een vraag of zwangerschapsklacht. Heb je klachten/vragen en zeker bij spoed? Bel ons dan op.

E-consult

  Door middel van een E-consult kan je ten alle tijden contact met ons opnemen voor niet dringende vragen.

  Denk hierbij aan:

  • Uitdraai van de zwangerschapskaart
  • Herhaal recept
  • Verzetten van een afspraak
  • Zwangerschapsverklaring
  • Opvragen labuitslagen

  Wij streven ernaar om alle vragen binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden. Wanneer er sprake is van een dringende vraag, ongerustheid en/of spoedgevallen, neem dan direct contact met ons op via het spoednummer: