Over ons

In deze bijzondere periode zetten wij, ‘Verloskundigenpraktijk De Vaart’, jouw wensen en verwachtingen centraal. We creëren een veilige en vertrouwde omgeving en luisteren naar je ideeën om je optimaal te begeleiden tijdens je zwangerschap. Wij streven ernaar om jou en je partner gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamperiode de beste medische zorg en mentale begeleiding te bieden in de eerstelijns zorg.

Professioneel

Wij zijn een vakkundige praktijk. Jaarlijks volgt iedere verloskundige meerdere bijscholingen om te kunnen anticiperen op de nieuwste ontwikkelingen in de geboortezorg. Tevens volgen we trainingen die ons scherp houden in situaties waar dat het hardste nodig is. We zijn leergierig, nemen onze verantwoordelijkheid en hanteren een heldere communicatie.

Empathisch

Tijdens deze bijzondere periode stellen wij jouw wensen en verwachtingen centraal. We zijn oprecht geïnteresseerd in onze cliënten, daarom nemen we de tijd en luisteren graag naar je. We vinden het heel erg fijn als je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat na een controle en dat je je begrepen en geholpen voelt. We proberen samen met jou zo goed mogelijk samen te werken in deze bijzondere tijd. Ook bij verdrietige momenten staan we natuurlijk voor je klaar.

Onszelf

Iedere verloskundige heeft bewust gekozen om te werken in deze praktijk. We zijn open, eerlijk, gezellig en rustig, en allemaal op één lijn. Hierdoor werken wij als een sterk team samen en kunnen we helemaal onszelf zijn.