Team

Arianne Klop - van Gaalen

verloskundige & echoscopiste

Sabine Alamili - de Ridder

Verloskundige

Sinds 2011 werk ik als verloskundige (en moeder van twee 😉 ) in dit gezellige en vakkundige team. Van het vroege begin tot het moment van afsluiten, ik begeleid jullie graag in elke fase van dit bijzondere proces.

Yvonne Looije - Vellekoop

Verloskundige

Het mooiste aan ons beroep vind ik dat wij zoveel mensen van zo dichtbij en zo puur meemaken. Ik sta jullie graag bij tijdens dit belangrijke moment in jullie leven!

Jessica Verbraeken – van der Kruk

Verloskundige, echoscopiste & anticonceptie

Elke zwangerschap blijft weer bijzonder, van de eerste echo tot het begeleiden van een bevalling. Het blijft magisch dat een vrouwen lichaam dit kan.

Assistentes

Wij worden in de praktijk ondersteund door twee assistentes: Marjolijn van der Houwen en Marian Middelburg. Zij zijn afwisselend elke werkdag tussen 8.30 – en 12.30 telefonisch bereikbaar. Ook kun je ze tegenkomen tijdens het maken van een afspraak aan de balie.

Marjolijn van der Houwen

Assistente

Elke werkdag tussen 8.30 en 12.30 telefonisch bereikbaar.

Marian Middelburg

Assistente

Elke werkdag tussen 8.30 en 12.30 telefonisch bereikbaar.

Waarneming

Vaak proberen we om met het vaste team kleine vakanties of ziekte perioden voor elkaar op te vangen. Dit lukt niet altijd. In periodes van vakantie, ziekte of verlof maken wij gebruik van een waarnemend verloskundige. Dit is een verloskundige die tijdelijk alle taken van een verloskundige overneemt. Zij is een gediplomeerd verloskundige en wisselt van praktijk.

Op dit moment werken wij met:

  • Nienke van Staveren, verloskundige & echoscopiste BIG nummer: 69057730803
  • Elise Zoeteweij, verloskundige BIG nummer: 39042742103.
  • Sanne Damen, verloskundige BIG nummer: